Scrapmetalrally 2021 geannuleerd

Scrapmetalrally 2021 is i.v.m. het coronavirus geannuleerd.

Beste Scrapmetalrally liefhebbers,
 
April vorig jaar berichtten wij jullie al dat wij, i.v.m. Covid-19 en alle bijbehorende maatregelen in Nederland en andere Europese landen, de 5e editie van de Scrapmetalrally in 2020 niet konden rijden. Wij hebben toen besloten de 5e editie te verschuiven naar 2021.
Ook dit jaar zijn wij nog niet van het covid-19 virus af en gezien de huidige lockdown en de voorspelling van deskundigen verwachten wij niet dat dit voor juli 2021 dusdanig is opgelost dat wij kunnen gaan rijden.
We hebben dan ook geen andere keus dan de editie van 2021 te annuleren.
 
Wij hopen jullie in 2022 weer te mogen verwelkomen voor 1 van de leukste evenementen van Nederland!
 
 
Robert en Arjen,
Organisatie Scrapmetalrally