Scrapmetalrally team stelt zich voor

De organisatoren van de Scrapmetalrally.

Wij zijn Marcel en Joost, al bijna 25 jaar bevriend. In 2019 hebben we samen aan de Scrapmetalrally mee gedaan.

Marcel is het liefst onderweg, op twee wielen. Z’n racefiets brengt hem door de hele omgeving en z’n motor ver daarbuiten. Joost zit ook graag op de weg, maar dan in een vierwieler. Als het even kan in een auto met een bijzonder verhaal.
Samen kochten we een oude Saab cabriolet, een barrel met een verhaal. Het begin van een leuk en bijzonder avontuur; de Scrapmetalrally. Laagdrempelig, relaxed en zonder al teveel poespas, dat sprak ons heel erg aan. Samen hebben wij de auto met veel plezier klaar gemaakt en ook tijdens de rit hebben wij vreselijk veel lol gehad.
Nu als organisatoren van de lustrum-editie 2022 maken we er wederom een gaaf event van. Wil jij ook een prachtige rit rijden in een oud barrel en een mooi avontuur beleven? Schrijf je dan snel in, zoek een barrel en doe gewoon mee!