Lustrum editie mooiste plekken

Bijna is het zover. Eind april gaan wij de route voorrijden om de mooiste plekken uit te zoeken!

Het belooft een meer dan uitdagende route te worden. De Lustrum editie gaat door alle landen die in de afgelopen edities zijn bezocht!

Op veler verzoek is de Passo dello Stelvio dit jaar onderdeel van de route. De Stelvio is een op 2758 meter hoogte gelegen bergpas. Beroemd en berucht tegelijk. De mannen van Top Gear, niet de eerste de beste, hebben de Stelviopas in een van de vorige seizoenen ook ontdekt. Jeremy, James en Richard vinden de route naar de Stelviopas de beste autoweg ter wereld (en dat zegt wat).

Woensdag 22 juni 2022, de eerste dag van de Scrapmetalrally starten wij in Vuren. De laatste dag eindigt in Tsjechiƫ. Zodra wij terug zijn maken wij de start en finish locaties van de overige dagen bekend.