Route

De route van de Scrapmetalrally 2024.

De Scrapmetalrally 2024 wordt gereden van woensdag 26 t/m zaterdag 29 juni 2024.

Wil je zeker zijn van een plaats schrijf dan tijdig in! Als deelnemer ontvang je 4 weken voor de start het Scrapmetalrally routeboek met alle details.


Dat jouw auto een oud barrel is, neemt niet weg dat hij nog prima in staat is een stukje te rijden. In de zomer van 2024 starten we de motoren weer en gaan we van start.

We rijden 4 dagen over de mooiste routes van Europa. 

Jij en je auto worden uitgedaagd om door de mooiste binnenweggetjes en over bergpassen de volgende finishplaats te bereiken. Dat hier af en toe ook een stukje snelweg in mee wordt genomen kunnen we niet voorkomen natuurlijk.

Dag 1:
Vandaag is het zover, de start. Waar en hoe is nog niet bekend. Wat we wel kunnen vertellen is dat we 4 fantastische dagen voor jullie in petto hebben.

Dag 2: 
We starten op dezelfde locatie als waar we gisteren geëindigd zijn. We rijden vandaag tussen de 350 en 450 km

Dag 3:
Ook vandaag starten we weer waar we gisteren geëindigd zijn. De te rijden afstand voor vandaag is ook weer zo'n 350 tot 450 km

Dag 4:
Vandaag verlaten we ook weer de plaats waar we gisteren geëindigd zijn om onze auto's nog eens even goed op de proef te stellen. Bergpassen en haarspeldbochten staan vandaag op het menu. Vanuit de finishplaats van gisteren rijden we weer over bergpassen naar de finish van de Scrapmetalrally. Ook deze etappe zal weer tussen de 350 en 450 km zijn.

In de tussentijd ben je vrij om te doen en laten wat je wilt. De één rijdt door, een ander stopt en steekt de barbeque aan, weer anderen rijden in een groep en spreken af waar ze gaan stoppen. Het maakt niet uit, jij bent de baas!