Route

De route van de Scrapmetalrally 2019.
Waar gaan we heen? We gaan via Duitsland, Tsjechië, Oostenrijk, Italië weer terug naar de eindbestemming; Oostenrijk


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Datum:  1 t/m 4 juli 2019


Dat jouw auto een oud barrel is, neemt niet weg dat hij nog prima in staat is een stukje te rijden. In de zomer van 2019 starten we de motoren weer en gaan we van start.

We rijden 4 dagen over de mooiste routes van Europa. 

Jij en je auto worden uitgedaagd om door de mooiste binnenweggetjes en over bergpassen de volgende finishplaats te bereiken. Dat hier af en toe ook een stukje snelweg in mee wordt genomen kunnen we helaas niet voorkomen.

Dag 1:
Vandaag Starten we in de buurt van Emmen en rijden we Duitsland in naar Fulda. Afstand: zo'n 425 km

Dag 2: 
We starten op dezelfde locatie als waar we gisteren geëindigd zijn, in Fulda dus. We rijden vandaag naar Karlsbad in Tsjechië, We rijden vandaag ongeveer 435 km

Dag 3:
Ook vandaag starten we weer waar we gisteren geëindigd zijn. We verlaten Tsjechië en rijden Oostenrijk in Salzburg om precies te zijn. De te rijden afstand voor vandaag is zo'n 450 km

Dag 4:
Vandaag verlaten we Salzburg en rijden we richting Italië om onze auto's nog eens even goed op de proef te stellen. Bergpassen en haarspeldbochten staan vandaag op het menu. Vanuit Italië rijden we weer over bergpassen naar Oostenrijk waar we de finish van de Scrapmetalrally in Hippach neer hebben gelegd. Dit is de langste etappe, namelijk 500 km.


In de tussentijd ben je vrij om te doen en laten wat je wilt. De één rijdt door, een ander stopt en steekt de barbeque aan, weer anderen rijden in een groep en spreken af waar ze gaan stoppen. Het maakt niet uit, jij bent de baas.