Nog even en dan is het 2024

Terugkijkend was 2023 een bijzonder jaar dat is voorbij gevlogen. De Scrapmetalrally reeds dwars door Frankrijk. In Juni konden wij ons enthousiasme voor Frankrijk delen. Na afwisselende ritten over de mooie binnenwegen waren de deelnemers razend enthousiast. Erg leuk om te zien en voor ons als organisatie “een kers op de taart“.

Het leuke aan de Scrapmetalrally is dat elk jaar weer heel verschillende mensen mee doen. Iedereen rijdt en geniet van de Scrapmetalrally op zijn eigen manier. Sommigen met alleen een sticker op hun barrel, anderen met een volledig verbouwde barrel. Prachtig om te zien hoe ook dit jaar de deelnemers elkaar leerden kennen, hielpen en ervaringen met elkaar uitwisselden.

De voorbereidingen voor editie 2024 zijn in volle gang. Het wordt weer wat moois! Wat ons betreft kan het nieuwe jaar maar beter snel beginnen! Wil je ook mee met de Scrapmetalrally, dan kun je hier inschrijven.

Voordat het zover is wensen wij jullie leuke feestdagen en alvast een mooie jaarwisseling. Laat het nieuwe jaar maar komen!